Przygotowane prezentacje i wypowiedzi były wartościowe, innowacyjne i na wysokim poziomie. Z całą odpowiedzialnością możemy polecić jako eksperta w dziedzinie żywności funkcjonalnej, ekologicznego towaroznawstwa oraz solidnego partnera gwarantującego pełną i profesjonalną realizację zadań.
KATARZYNA DROBIŃSKA, Prezes Zarządu Międzynarodowych Targów Łódzkich
Współpraca była niezwykle satysfakcjonująca. Warsztaty rozbudziły nie tylko ciekawość dzieci, ale również rozwinęły u nich aktywną postawę poznawczą oraz naukowe myślenie. Rekomendujemy ze względu na wysoką jakość merytoryczną, solidność, wiarygodność i w pełni przygotowanie do wykonywania powierzonych zadań.
NATALIA ONISZCZUK, Fundacja Uniwersytet Dzieci, dyrektor ośrodka w Warszawie
Z całą odpowiedzialnością możemy polecić Panią dr inż. Katarzynę Świąder jako eksperta w dziedzinie żywności i wspaniałego prelegenta.
GRZEGORZ MEDYŃSKI, Polskie Stowarzyszenie Diabetyków, Zarząd Koła Warszawa Śródmieście
I would like to express my most sincere thanks to you for being an invited speaker at our International Forum and conveying important ideas to our students and teachers through your outstanding presentations… and hope that our cooperation will be fruitful in near future.
Prof JIK CHANG LEONG, Dean International College, NPUST, Taiwan
Prezentacja Pani dr inż. Katarzyny Świąder, wygłoszona podczas organizowanej przez nas konferencji naukowej „Your diet, your health” miała wysoką wartość merytoryczną, jak i ciekawą formę. Dzięki temu spotkała się z dużym zainteresowaniem uczestników konferencji. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Katarzyna Świąder i z pewnością skorzystamy jeszcze wielokrotnie z jej wiedzy podczas organizowanych przez nas konferencji naukowych dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej.
MAŁGORZATA ŹRÓDLAK, Prezes Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Dziękujemy Pani dr inż. Katarzynie Świąder za aktywny udział w realizacji XI-go Festiwalu Nauki Małego Człowieka, imprezy XXI-go Festiwalu Nauki w Warszawie, realizowanej na Wydziałach Fizyki oraz Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. Dzięki Pani pracy i zaangażowaniu Festiwal odniósł duży sukces mierzony zadowoleniem kilku tysięcy dzieci, które wraz z rodzicami odwiedziły naszą imprezę.
prof. dr hab. inż. MIROSŁAW KARPIERZ, Dziekan Wydziału Fizyki, Współorganizator Festiwalu Nauki, Politechnika Warszawska
Forma i treści przekazywane w trakcie szkolenia „Ocena towaroznawcza dla dwóch grup asortymentowych: mięs i wędlin oraz owoców i warzyw” zostały dostosowane do potrzeb pracowników DO & CO Poland, a przygotowany i zrealizowany program zajęć zasługuje na słowa najwyższego uznania. Zajęcia przebiegały w przyjaznej atmosferze, a wysoki poziom wiedzy i umiejętność jej przekazywania wywarły na mnie ogromne wrażenie. Gorąco polecam Panią dr inż. Katarzynę Świąder jako Specjalistę w dziedzinie żywności i żywienia oraz profesjonalnego Prelegenta.
KAROLINA KOWALCZYK, Dyrektor Biura Zarządzania Zakupami i Optymalizacji Kosztów DO & CO Poland
Serdecznie dziękuję Pani dr inż. Katarzynie Świąder za przeprowadzenie ćwiczeń praktycznych dla uczniów ZSG w ramach innowacji pedagogicznej „Trener personalny – racjonalne żywienie i ruch”. Mam nadzieję na dalszą owocną współpracę.
mgr inż. MARZENA CIEŚLAK, Dyrektor Zespołu Szkół Gastronomicznych
„Jak budować odporność rodziny” to temat szkolenia i warsztatów umiejętności rodzicielskich przygotowanych przez dr inż. Katarzynę Świąder na potrzeby rodziców małych dzieci oraz personelu przedszkolnego. Szkolenie zostało poprowadzone na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Obejmowało część teoretyczną oraz praktyczną popartą przykładami wynikającymi z dużego doświadczenia i wiedzy prowadzącej. Rekomenduję Panią dr inż. Katarzynę Świąder jako profesjonalnego i godnego polecenia trenera i autorkę szkoleń.
mgr EDYTA JANIK, Dyrektor Przedszkola Heliantus w Warszawie
Our farmers and industry people learn a lot from your presentation. We also thank you for your participation and sharing your ideas, expertise, excellent, and valuable information during the conferences. This conference would not have been a success without you.
Prof LIANG CHOU HSIA, President Yu Chou Friendly Agriculture, Co., Ltd., Taiwan